Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Binaların bünyesına muvafık kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler arasında, berk alım koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde alışverişlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden örgülmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda güvenliği sağlamak midein lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı dizayn antrparantez elementlere karşı saye esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik anında kapının çabucak açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem sebebiyle kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Başkaca, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla birliklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Kanatlar içre şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin dayanak plakaları mevcuttur.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında hiçbir kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Alanında kompetan ve sertifikalı gözçılarımızın yardımları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik ekip şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı kucakin olabildiğince ustalıklevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu peylemek bâtınin yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey alanı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla sürdürmek, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriya 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page